Пронајден украдениот автомобил: Оштетен и зафрлен покрај река Брегалница во Делчево

Македонска Каменица, 15.10.2020 година — Пронајден е украдениот автомобил од Македонска Каменица. Сопственикот на автомобилот објави фотографии по пронаоѓањето на истиот на кои се гледаат видни каросериски оштетувања.

Автомобилот е пронајден во Делчево во еден од зафрлените делови покрај река Брегалница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *