Промоција на книгата “Шаренило” од каменичанецот Златко Стоименов во Домот на култура

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ”ШАРЕНИЛО” ОД ЗЛАТКО СТОИМЕНОВ

Македонска Каменица, 15. Декември 2022 година – Утре, 16. Декември со почеток од 12:00 часот, во Домот на култура во Македонска Каменица, ќе се случи промоција на книгата “Шаренило” чиј автор е роднокрајниот автор Златко Стоименов.

Ова е прво публикувано дело на нашиот сограѓанин и роднокраен автор, Златко Стоименов. Публикацијата на книгата “Шаренило” е во соработка со КИЦ “Романса” Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *