Провокативни фотографии кои ги детектираат проблемите на модерното општество

Во нашето модерно општество постојат многу работи што не се во ред и се проблематични. Илустраторот Ал Марген од Буенос Аирес, Аргентина сзодава неверојатни илустрации кои провокативно укажуваат на недостатоците на нашето општество.

Самиот автор е многу критичен за својата работа, а Bored Panda направи галерија од најпровокативните илустрации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *