Претставници на ФК Каменица САСА во посета на Дневниот центар за лица со посебни потреби

Со апел за еднаквост и инклузија во сите сфери на општественото живееење при посетата на Дневниот центар за лица со посебни потреби во Македонска Каменица на нашите пријателчиња им подаривме скромни поклони.

Во насока на еднаквост и општествена инклузија, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса ги отвара вратите од клубот за нашите пријателчиња од Дневниот Центар во Македонска Каменица за нивна вклученост, а сите спортски работници во ФК Каменица Саса ги отвараат своите срца за пријателство и дружење.

ДА БИДЕМЕ ЕДНАКВИ ВО СЕ !

Со почит,
ФК Каменица Саса

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *