Претставата “Умри машки” доаѓа на сцената од Домот на култура во Македонска Каменица

Театарска претстава хит комедија “УМРИ Машки” на авторот Алдо Николај, во режија на Томе Атанасов, при
театарот Мирка Гинова од Демир Капија гостува во Домот на култура во Македонска Каменица.

Претставата на сцената од големата сала во Домот на Култура ќе се одржи на 14.Март.2019 година, со
почеток во 19.30 часот
Билетите можат да се купат по цена од 70 денари, во просториите на Дом на култура во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *