Прекин на водоснабдувањето на улиците Рударска и дел од Александар Македонски

Македонска Каменица, 16.10.2020 година – ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека, поради настанат дефект на главна водоводна линија, прекинато е снабдувањето со вода на улиците Рударска и дел од Александар Македонски.

Екипите на ЈП Камена Река работат на отстранување на дефектот.

Повеќе информации за времетраењето на прекинот во снабдувањето со вода граѓаните на Македонска Каменица ќе добијат во текот на денот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *