Прекин во снабдувањето со вода во централното градско подрачје на Македонска Каменица

Прекинато снабдувањето со вода за пиење поради дефект на главната водоводна линија во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 07.10.2020 година – ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека, поради настанат дефект на главна водоводна линија, од 10:00 часот ќе биде прекинато снабдувањето со вода на улиците Осоговска и Александар Македонски.

Екипите на ЈП Камена Река работат на отстранување на дефектот.

Повеќе информации за времетраењето на прекинот во снабдувањето со вода граѓаните на Македонска Каменица ќе добијат во текот на денот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *