Презентација на SOLARGROUP и на проектот „Моторите на Дујунов“ во Македонска Каменица

Презентација на SOLARGROUP и на проектот
„Моторите на Дујунов“ во Македонска Каменица

 

 

Македонска Каменица, 03. Јуни 2023 година – Денеска, со почеток од 19:00 часот, во Домот на култура во Македонска Каменица ќе се одржи офлајн средба посветена на проектот „Моторите на Дујунов“ и на компанијата SOLARGROUP

Средбата ќе биде од интерес за Вас ако сте веќе инвеститор или партнер на SOLARGROUP, или ако планирате да инвестирате во меѓународен иновативен проект.

Меѓу говорниците на средбата ќе бидат:
— Васко Поповски, национален партнер во Северна Македонија;
— Марија Поповска и Оливер Солунчевски, партнери на SOLARGROUP
во Северна Македонија

На овој настан ќе можете:

— да ја гледате презентацијата на меѓународната финансиска компанија SOLARGROUP;
— да се запознаете со проектот „Моторите на Дујунов“ и да ги слушнете најновите вести за неговиот напредок;
— да дознаете какви можности им нуди SOLARGROUP на инвеститорите, на партнерите и на проектите:
— да добиете одговор на сите Ваши прашања од претставници на компанијата;
— да се запознаете со националниот партнер на SOLARGROUP во Вашата земја, како и со други учесници на средбата, инвеститори и партнери.

Влезот е бесплатен.

Бројот на учесници е ограничен.

Присуствувајте на настанот за да дознаете сè што е потребно за проектот „Моторите на Дујунов“ и за SOLARGROUP! Кажете им за претстојниот настан на Вашите пријатели и колеги во Северна Македонија.

(комерцијална објава)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *