Предновогодишно Стенд ап Шоу со Бојан Велевски во Домот на култура во Македонска Каменица

КИЦ Романса Македонска Каменица најавува Предновогодишно Стенд ап Шоу со популарниот Бојан Велевски.

Четврток, 22. Декември 2022 година. Почеток 19:00 часот. Дом на култура Македонска Каменица.

Картите, со цена од 100 денари, веќе се во продажба. Истите можете да ги набавите во Домот на Култура, секој работен ден од 08:30 до 15:30 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *