Превртен автомобил на патот Свети Николе – Штип

ММС

Превртен автомобил на патот Свети Николе – Штип

Несреќа на местото на патот Свети Николе – Штип кај место Криви Дол.  Автомобил излетал од коловозната лента и се превртел на кров. Нема информации дали има повредеи или жртви во несреќата.

Полицијата е на местото на несреќата, се уврши  увид.

Izvor: mms.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *