Почнува In Vinica Veritas

Почнува In Vinica Veritas

септември 24, 2019 година

Со изложба од карикатури од распишаниот конкурс и стенд ап комедија, на 30 септември започнува годинашново издание на Фестивалот на хумор и сатира In Vinica Veritas. И годинава се предвидени повеќе тетарски претставии, изложби и промоции на книги. Освен домашни, дел од фестивалот ќе бидат и гости од соседна Србија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *