Почина Атанас Ковачевски

Почина портпаролот на ЕВН и поранешен новинар Атанас Ковачевски.

Тој на јавноста и беше познат од ТВ екраните како новинар, а во последните години како портпарол на ЕВН. На неговиот фејсбук профил утринава можеше да се видат бројни пораки од неговите пријатели кои се простуваа од него.

Ковачевски претходно работеше во Канал 5 и во МРТВ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *