Поради дефект на главната водоводна линија жителите на Суво Маало немаат вода за пиење

Македонска Каменица – Поради настанат дефект на главна водоводна линија од системот за снабдување со вода, граѓаните на Суво Маало во Македонска Каменица ќе останат без вода за пиење.

Екипи на Јавното претпријатие Камена Река, веќе работат на отстранување на дефектот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *