Познатиот Диџеј Ицко почина од коронавирус

Уште еден медиумски работник почина од компликација со коронавирусот во нашата земја.

Се работи за 48-годишниот Ристо Меловски, познат како Диџеј Ицко од „Антена 5 “ радио. Тој на сцената во Македонија е познат повеќе од 15 години, а дел од „Антена 5“ беше повеќе од 10 години.

Неговите пријатели од утринава преку социјалните мрежи се збогуваат со него.

Како што пишуваат одредени медиуми, Ицко веќе подолго време бил хоспитализиран, но за жал не успеа да ја добие битката со вирусот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *