Позитив на денот: Полицаец и медицинско лице си даваат поддршка преку стакло

makedonski-policaec-i-medicinska-sestra-si-davaat-poddrshka-preku-staklo-01.jpg

Периодов сѐ е поврзано со мрачни настани и негативни вести, па затоа фотографијата од полицаец и медицинско лице кои разменуваат нежност преку стакло е позитивата која ни беше потребна.

Фотографијата, направена во Србија, стана вирален хит, а описите од типот „Љубов во време на корона“ и „Херои на денешнината“ кажуваат доволно.

Позитивата на денот:

makedonski-policaec-i-medicinska-sestra-si-davaat-poddrshka-preku-staklo-02.jpg

С. С. | Црнобело

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *