Погледнете каков вандализам забележаа камерите на Ловното друштво “М.Каменица САСА”?

 

Македонска Каменица, 05.07.2020 година – Како што се вели во краткиот опис на видеото кое денес на својот фејсбук налог го постави Ловното друштво “Каменица САСА” и покрај нивните залагања за зачувување и прехрана на дивечот во ловиштето, постојат луѓе на кои очигледно им пречат ваквите активности.

За да го погледнете го видеото и да се уверете сами за што станува збор кликнете на следниов линк:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1348070465582703&id=100011392861965

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *