ПЕКЕ ДООЕЛ има нов возен ред за Швајцарија. Погледнете ги измените!

ПЕКЕ ДООЕЛ Делчево во соработка со туристичката агенција HORIZONT REISEN започна со вршење на услугата превоз на патници и испорака на пратки до Швајцарија и назад.

Обезбедете си билет навреме во канцеларијата на ПЕКЕ ДООЕЛ Делчево во комплекс Делчевчанка, влез 2, а повеќе информации може да побарате на 077-96-74-74.

Тргнувањето од Македонска Каменица за Швајцарија е секој среда и сабота, додека од Швајцарија за Македонија превозот се врши секој вторник и петок.

 

Контакт телефони: 0041791959541 и 0041762777916.

 

ДРУГИ УСЛУГИ КОИ МОЖЕТЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ ВО ПЕКЕ ТРЕЈД

ПЕКЕ ДООЕЛ Делчево врши и секојдневна испорака на вашата пошта и пратки насекаде низ Македонија. За брза испорака на Вашите пратки можете да се јавите на 077-96-74-74.

Освен тоа во ПЕКЕ дооел Делчево која се наоѓа во Делчевчанка влез 2, се врши фотокопирање, скенирање, принтање во боја, дипломски, презентации и скриппти, а располагаат и со хартија за принтери а3 и а4.

Следете не на Instagram и Facebook или станете наш subscriber на Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *