Паднаа “Фејсбук” и “Инстаграм”

Вечерва паднаа социјалните мрежи „Фејсбук“ и „Инстаграм“. Во голем број држави апликациите не функционираат, во некои пак само одредени опции се нефункционални.

И двете социјални мрежи прикажуваат пораки за грешки при обид за нивно користење.

Проблемот се појави некаде околу 17 часот, а тоа пак го зовре Твитер каде бројни се критиките за паѓањето на двее социјални мрежи.

Медиумите јавуваат дека од социјаната мрежа Фејсбук им се извинуваат на користните за техничките проблеми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: