Отстранет дефектот на водоводната мрежа. За кратко ќе биде нормализирано снабдувањето со вода

Македонска Каменица, 09.05.2020 година – Отстранет е дефектот на главна водоводна линија од системот за снабдување со вода, поради кој граѓаните на Македонска Каменица денес останаа без вода за пиење.
ЈП „Камена Река“ ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека во следните час и половина, ќе биде нормализирано снабдувањето со вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published.