Осогово – неоткриена магична зимска идила

Осогово во зима е новиот наслов кој ќе го привлече вашето внимание за денес. Фотографиите се од Инстаграм пријатели кои викендов беа во искачување на врвот Руен на Осоговските планини. Погледнете дел од прекрасните зимски пејсажи кои што тие ги направија, објавени на Facebooк страната „Со грижа до бериќет

Извор: градина.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *