Општина Македонска Каменица ја објави нацрт одлуката за прогласување на Осоговските планини за заштитен предел

Македонска Каменица, 31.07.2020 година – Министерството за животна средина и просторно планирање донесе нацрт одлука за прогласување на дел од Осоговските планини за заштитен предел, целиот текст е објавен на официјалната веб страна на општина Македонска Каменица, од каде ви го пренесуваме во целост:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *