Општина Македонска Каменица објави Јавен повик за волонтери на локално ниво

Македонска Каменица, 09.12.2020 година – Општина Македонска Каменица објави Јавен повик за ангажирање на волонтери кои ќе помогнаат на лица и семејствата кои се во изолација поради Ковид 19. Истите, од волонтерите ќе бидат опслужувани со редовна достава на намирници, лекови и средства за дезинфекција.
Волонтерите ќе работат во тимови со дел од општинската администрација.

Целиот текст од Јавниот повик можете да го погледнете тука:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *