Одлично платена работа во Белгија! Доколку имате бугарски пасош, пријавете се!

Компанија нуди сигурна и одлично платена работа во фабрика за железо во Белгија. Заинтересираните треба да бидат од машки пол, на возраст до 35 години и да поседуваат бугарски пасош.

Со работа се започнува веднаш, а заинтересираните кандидати можат да ги достават своите податоци на следнава фејсбук фан страна – Palmas 2016 или дна viber на следниов контакт телефон – +32 493 77 73 19, лице за контакт – Мартин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *