Одлично гостување на детските екипи на ФК Каменица САСА против ФК Кочани во Кочани

Одлично дружење и прекрасен прием од домаќините на вчерашните натпревари помеѓу детските екипи на ФК Кочани и ФК Каменица САСА кои се одиграа на градскиот стадион во Кочани, како дел од Детските лиги – Исток.

Натпреварите помеѓу младите фудбалери од 2005 до 2011 година, поделени во 4 возрасни категории беа пред се искористени за докажување помеѓу врсниците, а победите резултатски ги поделија и двете екипи.

Следниве резултати беа постигнати во натпреварите одиграни вчера:

2005/06    3:2
2007/08    0:11
2009/10    7:0
2010/11    1:5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *