Одлична игра и високи победи на ФК Каменица САСА во Детската лига – Исток

Во рамки на редовното коло од Детската лига – Исток, денес на градскиот стадион во Македонска Каменица се одиграа натпреварите помеѓу детските категории на ФК Каменица САСА и ФК Кочани.

Одлична игра прикажаа каменичките најмлади фудбалери во сите натпревари, особено генерацијата 2010/11 која славешенсо 7:2. Останатите натпревари завршија со 13:1 во 2008/9 категорија и 3:0 кај 2006/7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *