ОГЛАС: Се продава нива со насад од лешник над Шатковско маало во село Луковица

Се продава нива со насад од лешник над Шатковско маало во село Луковица.
Насадот со лешници е подигнат во 2016 година, со инсталиран систем капка по капка. Парцелата е со вкупна површина од 5864 м2 и се наоѓа на само 50 метри од регионалниот пат Македонска Каменица – Делчево. Има сопствен пристапен пат и приклучок со вода.

Повеќе информации на контакт телефонот +389 71 771 718

(Маркетинг објава/МедиаПоинт)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *