ОГЛАС: Се продава куќа во Македонска Каменица

Се продава двокатна куќа во Македонска Каменица. Куќата е на одлична локација во централното градско подрачје, на улица Осоговска бр.67.

Повеќе информации за куќата и продажната цена може да се побараат кај лицето Рада Иванова, на следниов телефонски број – 076 241 323.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *