ОГЛАС: Се продава/издава стан во центарот на Македонска Каменица

Се продава / издава стан од 53 м2 во центарот на Македонска Каменица.
Станот е комплетно реновиран. Се наоѓа на улица Александар Македонски бр. 13/18 (Џамија). Дополнително, станот поседува и подрумски простор од 6 м2.

Цена по договор.
Повеќе информации можете да добиете на следниов телефонски број +389 71 565 956 (Бранко)

 

Маркетинг/ Медиа Поинт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *