ОГЛАС: Се продава/издава Пицерија „Гранд“

Пицерија Гранд се наоѓа во центарот на Македонска Каменица, во непосредна близина на повеќе деловни стопански субјекти и образовни центри во градот.

Поседува просторен и ликсузен ентериер, за удобен престој во пријатен амбиент на 60 гости. Современо опремена кујна со сите неопходни апарати за подготовка на највкусни пици и храна.
Локалот има вкупна корисна површина од 145 м2.

Детали и повеќе информации околу условите за продажба или начинот на изнајмување на локалот, можете да добиете на контакт телефонот +389 79 223 313.

(МедиаПоинт/Маркетинг)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *