ОГЛАС: Се бара парцела за купување погодна за обработка во село Луковица или Тодоровци

О Г Л А С

Заинтересирани лица од Македонска Каменица бараат парцела (нива) за купување. Парцелата да биде погодна за обработка и засадување на земјоделски култури и овошни насади. Предност, имаат сопственици заинтерсирани за продажба на парцели во село Луковица и село Тодоровци.

Контакт телефон од купувачот: 070 982 023 (Гоце)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *