ОГЛАС: Купувам стара куќа во рурална средина во Македонска Каменица

Купувам стара селска куќа во руралните средини во Македонска Каменица. Куќата треба да биде автентична градба, типична за нашиот крај, да има пристапен пат до неа, вода и електрична енергија. Потребно е да се наоѓа во мирна селска средина, а предност е доколку нема други куќи во нејзина близина.

Сите кои имаат ваква селска куќа и се подготвени да ја продадат може да се јават на следниов телефонски број: 077 664 917. Лице за контакт: Анетка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *