ОГЛАС ЗА ПРОДАЖБА НА НИВА СО НАСАД ОД ЛЕШНИК НАД ШАТКОВСКО МААЛО ВО СЕЛО ЛУКОВИЦА

ОГЛАС: Се продава нива со насад од лешник над Шатковско маало во село Луковица

 

Се продава нива со насад од лешник над Шатковско маало во село Луковица.
Насадот со лешници е подигнат во 2016 година, со инсталиран систем капка по капка. Парцелата е со вкупна површина од 5864 м2 и се наоѓа на само 50 метри од регионалниот пат Македонска Каменица – Делчево. Има сопствен пристапен пат и приклучок со вода.

Парцелата се продава по цена од 4 евра за 1 м2, со простор за договор.
Повеќе информации на контакт телефонот +389 71 771 718

 

 

(Маркетинг објава/МедиаПоинт)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *