ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ЕПИРОК има потреба од сервисери на рударски машини

ЕПИРОК има потреба од сервисери на рударски машини. Идеалните кандидати, пожелно е да имаат познавања од:

  1. Механика

  2. Хидраулика

  3. Електрика

Доколку сте заинтересирани, за повеќе детали, јавете се на следните телефонски броеви:

+38970359184
+38971267105

Или испратете CV (кратка биографија) на: goran.kalajdziski@epiroc.comStojche.novakov@epiroc.com

Повеќе детали за компанијата на следниов линк: www.epiroc.com

 

Маркетинг / Медиа Поинт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *