ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: „ГО – ПЛАСТ КАРАМАН“ БАРА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

„Го – Пласт Караман“ вработува!

Бараме работници за работа на терен и во произвотствен погон, со или без работно искуство.

За повеке информации јавете се на бројот 078 434 988.

„Го – Пласт Караман“ е една од водечките компании во обаста на производство и монтажа на ПВЦ и АЛУМИНИУМСКА столарија во источниот регион од државата! Компанија која над 20 години им нуди квалитет на своите клиенти со своите квалитетни производи, обезбедена финансиска сигурност и изградени коректни односи со своите вработени.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.