Нови цени во каменичките ланч барови и кафулиња

По првичните најави за скорешно отпочнување со работа на македонскиот угостителски сектор, каменичките ланч барови и кафулиња се подготвуваат за нов старт. Поради зголемување на набавните цени, сопствениците на Делириум, Хаваи, Дистрикт и Клиф оф Мохер договорија минимално зголемување на цените на дел од артиклите. Нови цени ќе има за

Еспресо – 40 ден.
Макијато – 40 ден.
Големо макијато – 50 ден.
Нес кафе – 60 ден.
Капучино – 60 ден.
Милкшејк – 60 ден.
Чај – 40 ден.
Топло чоколадо – 60 ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *