Нова хоризонтална сигнализација во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 07.08.2019 година – Од Општина Македонска Каменица известуваат дека заедно со Јавното претпријатие „Камена Река“ започнаа со акција за преобележување на хоризонталната патна сигнализација на улиците од централното градско подрачје.

Денес започнатата акција е во насока на подигање на безбедноста на сите учесници во сообраќајот, а особено на пешаците, велосипедистите, мотоциклистите , учениците и тн.

а

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *