НОВА СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА НА ПАТОТ ПОМЕЃУ КРИВА ПАЛАНКА И КУМАНОВО. СООБРАЌАЈОТ Е ВО ПРЕКИН

Денеска околу 10.15 часот кај месноста викана ,,Чешмиче“ на магистралниот пат Куманово-Крива Паланка се случила сообраќајна незгода во која учествувале две патнички моторни возила. Екипи од ПС Куманово се на лице место и во моментов се врши увид. Сообраќајот е во прекин во двата правци и возилата се преусмеруваат по стариот пат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *