Најдобриот пица ресторан “Филитеа” – Кочани ја објави Новогодишната и Божиќна празнична агенда

Празнична агенда во пица – ресторан „Филитеа“

Бидете дел од најдобрата забава во градот!!!

Одлична храна и добра музика – Пица-ресторан „Филитеа“ Кочани од денес па се до 05.01.2024год. со празнична агенда само за Вас.

Направете ја вашата резервација на 070/922-100.

Резервациите за 01.01.2024 и 13.01.2024 се во тек закажете го вашето место навреме.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во „Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Ве очекуваме и ви гарантираме одлична забава.

 

*Маркетинг (МедиаПоинт/Каменица.Мк)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *