Најавен прекин во снабдувањето со вода на улица Индустриска | 29.12.2020

Македонска Каменица, 29.12.2020 година – Поради извршување на работни активности за инсталирање на нови приклучоци на вооводната мрежа, ЈП Камена Река најави прекин на снабдувањето со вода на домаќинствата од улица „Индустриска“ во Македонска Каменица.

Според информациите добиени од ЈП Камена Река, прекинот ќе трае од 10:30 до 13:30 часот. Веднаш после завршувањето на работните активности, состојбата со водоснабдувањето ќе биде нормализирана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *