Најавено редовно заловување на бездомни кучиња во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 15.08.2019 година – Општина Македонска Каменица ги известува граѓаните дека во петок, 16. август 2019 година со почеток од 07:30 часот, шинтерските  служби на ВСЦ “Тодор Ангелов” – Куманово според склучениот договор за услуги, ќе извршат заловување на бездомни кучиња на територијата на општина Македонска Каменица.
Општина Македонска Каменица ги замолува граѓаните, во текот на утрешниот ден, кај општинските служби да пријават забележани бездомни кучиња во близина на нивните живеалишта, за зголемување на ефикасноста на акцијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.