Најава за прекин на снабдување со вода на улиците Осоговска и Александар Македонски

Македонска Каменица, 22.09.2020 година – Поради вршење на поправка и отстранување на дефект на водоводната мрежа, корисниците од улица Осоговска и дел од улица Александар Македонски ќе останат без снабдување со вода.

Екипите се на терен и работат на отстранување на дефектот. Снабдувањето со вода ќе биде нормализирано до 13:00 часот, – известуваат од ЈП Камена Река – Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *