НАЈАВА за прекин во снабдувањето со вода на улиците Македонска, Илинденска и дел од Осоговска / 10.03.2021

Македонска Каменица, 10.03.2021 година – Поради извршување на градежни работи за премостување на дел од главната водоводна мрежа, снабдувањето со вода на улиците Македонска, Илинденска и дел од улица Осоговска ќе биде во прекин од 10:00 до 13:30 часот, – инфирмираат од ЈП Камена Река

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *