Младинците на ФК Каменица САСА (14) ја победија Беласица во Струмица

Струмица, 21.09.2019 година – Младинските категории на ФК Каменица Саса денес во 3 одиграни натпревари, остварија 3 победи. Фудбалерите до 14 години од Детската Лига на ФФМ – Исток, ја победија Беласица со 0:2, остварувајќи ја втората победа во првенството во исто толку натпревари, без примен гол. Тренер на фудбалерите до 14 години е Тоде Досев.

Честитки за победата на каменичките млади и талентирани фудбалери !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *