Младинските категории на ФК Каменица-САСА лидери на табелата и во пролетниот дел од првенството

Младинските категории на ФК Каменица-САСА во Кочани ги одиграа лига-натпреварите од петотто коло против екипата на ФК Осогово. Натпреварот во категорија 2001/02 заврши нерешено со 2:2, додека генерацијата 2004/05 беше убедлива на гостински терен и натпреварот заврши со високи 1:5. После оваа победа младинските категории остануваат лидери на табелата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *