Младинките на ЖФК Каменица САСА пресилни за “Драгонки” – Скопје

Македонска Каменица, 08.12.2019 година – 9-то коло на Првата женска фудбалска лига на Македонија за младинки им донесе нова победа на каменичките девојки.

Овој пат остварија важна победа во дербито против “драгонки” од Скопје.

Интересен натпревар со многу шанси пред двата гола но дербито беше решено од една од најталентираните фудбалерки на каменичкиот тим,Мелани Стаменковска. Во моментите на радост, екипата на ЖФК Каменица САСА на гостинската екипа им посакува многу успеси во иднина.

#ОдимеНапред #ОдимеДоКрај ⚽️🔝❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.