„Медот на Боге“ – Природен мед со врвен квалитет на пазарот

Откријте го вистинскиот вкус на природата со Медот на Боге – најквалитетниот природен каменички мед!

Медот на Боге е ливадско планински мед добиен од најдобрите пчелни кошници сместени во високите планински предели со недпорена природа и цветните ливади во подножјето на Осоговието. Внимателно произведен и пакуван со љубов, нашиот мед се одликува со вистинска квалитетна вредност.
Секогаш имајте здрав оброк или вкусен натурален десерт со нашиот мед. „Медот на Боге“ е неповторлив дар од природата, богат со арома и високи нутритивни вредности.
Набавете сега од „Медот на Боге“ и уживајте во вистинскиот вкус на природата!

Боге Јанковски

+389 72 744 430

Македонска Каменица

(МедиаПоинт/Маркетинг)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *