Маријана Алексовска има потреба од помош за лекување. Кутија за донации ќе биде поставена во Cliff of Moher

Маријана Алексовска боледува од карцином на црниот дроб. Потребна и е итна операција во Германија, во најкраток можен рок. Кутија за донации ќе биде поставена во Cliff of Moher Pub, веќе од утре (петок, 06.12.2019) и сите гости ќе можат да донираат согласно можностите. Cliff of Moher ќе го донира целиот приход кој го има остварено од продажба на билети за Таксират Фестивал.

Трансакционата сметка на која можат до донираат граѓаните е 210-7000006555-65, а број за контакт – 077 513 719.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *