Македонска Каменица: Се продава нов тајфун на електрична енергија

Се продава тајфун на електрична енергија! Тајфунот е нов, 3KW, идеален за заегревање на простории до 20м2. Произведен е во Раде Кончар и е со можност за регулација на температурата од 0-40 степени. Цената на тајфунот е 4.999 денари.

Информации на телефон: 071 371 382

Leave a Reply

Your email address will not be published.