Македонска Каменица домаќин на последниот ракометен турнир во источниот регион

190222217_DSC0001_resize

На 1 април во Македонска Каменица ќе се организира последниот турнир во регионот Исток за сезона 2017/18. Ќе се игра мини-ракомет, а организатор ќе биде Астра Спорт, нашата школа од Македонска Каменица, предводена од тренерот Мирјана Гошевска.

.

Распоред:

10.00  Младинец – Д.И.Малешевски   М. 2006 и помали

10.30  Астра Спорт 2 – Д.И.Малешевски   Ж. 2006 и помали

11.00  Тиквеш – Астра Спорт 2   М. 2006 и помали

11.30  Младинец – Астра Спорт 1   Ж. 2006 и помали

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *