Либеро Травел: Само уште два дена со промотивни цени за Велигден во Истанбул

Искотистете ги Велигденските празници за прошетка и незаборавни моменти во Истанбул. Четиридневно патување за само 75 евра (4650 денари) со Либеро Травел – Кочани. Посета на Сината џамија, Панорамски преглед на европсиот и азискиот дел на Истанбул и пропратно пазарење во Ерене. Четиридневното патување е со две ноќевања во Истанбул во одличен хотел со вклучен појадок.

(промотивен текст)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *